De eerste wedstrijd als belofte zit erop. 

Na 10 dagen Spanje zat het gevoel redelijk goed, met 3 passages over de Varend en de Putberg ging het er direct hard aan toe. Het peloton werd meteen uit elkaar gescheurd, bij elke passage over de Putberg trok het BMC Team alles in stukken. Voor mij was het elke ronde afzien op de kasseipassages, geen parcours op mijn lijf geschreven dus. Ik kwam terecht in het eerste peloton na 13 koplopers.

 

Met een 45e plaats na goed meegekoerst te hebben kan ik zeggen dat ik goed op schema zit voor de koersen waarop ik mijn zinnen heb gezet.

 

Hou mijn blog zeker in de gaten voor de komende koersen.

 

Tot dan!

6 Comment on “Eerste koers als belofte achter de rug!

 1. De vuurdoop zeker goed doorstaan Viktor,prima !

 2. Top!
  Rustig aan de weg timmeren.

  1. Rij je op 12/03 in Stekene?

 3. Heb je goed gedaan Victor. Proficiat!
  Ik blijf je volgen.

 4. Doe zo verder

 5. Hoe was Frankrijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *