Update van de afgelopen weken:

Om te beginnen was er Luik-Bastenaken-Luik, een koers waar ik erg naar uit keek en waar ik mij goed op voorbereid had. Door het slechte weer wou ik extra regenkledij halen bij de ploegenwagen. Op het moment dat ik terugkeerde naar het peloton, kwam ik bij een groep geloste renners terug. Ik mocht van de koersjury niet achter de ploegwagen naar het peloton terug. Op Côte de Wanne heb ik dan alleen de sprong gemaakt naar het peloton. Hierdoor had ik al veel krachten verspeeld . Uiteindelijk werd ik 40 ste . Ik vond het een grote teleurstelling want hier zat meer in.

Tour de Mirabelle, een driedaagse in Frankrijk in de Vogezen, heb ik mooi kunnen afwerken en werd ik uiteindelijk 20ste in het eindklassement. Het gevoel was heel goed maar parcours was minder lastig.

Afgelopen weekend kon ik revanche nemen in de Fleche Ardennais, de Ardense Pijl, een hoog aangeschreven wedstrijd voor beloften. Alles verliep goed tot de afdaling van Côte de Rosier waar mijn ketting geblokkeerd kwam te zitten. Ik werd geholpen door de neutrale wagen maar er was wel schade aan mijn ketting. Een geplooide schakel zorgde ervoor dat mijn ketting vaak oversprong bij het optrekken.  Het moment leende zich er niet toe om van fiets te wisselen. Ik eindigde als 21ste. Tevreden maar alles liep weer niet volledig volgens plan.

Zaterdag rijd ik in Pollare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *